Szparagi sezamowe z czosnkiem
Szparagi sezamowe z czosnkiem to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka szparagów, woda, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, Szparagi Sezamowe, oraz Szparagi Sezamowe.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; odstawić. Zerwać twarde końce szparagów.
Umieść szparagi i wodę w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 3 minuty lub do miękkości; spuścić.
Wlać mieszaninę octu na szparagi, i dobrze wrzucić. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
Szparagi posypać sezamem, w razie potrzeby.