Szparagi sezamowe i grzyby
Sezam szparagi i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, pieprzu, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kapusta sezamowa z grzybami, Kapusta sezamowa z grzybami, oraz Sezam Czosnek Grzyby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 5 pierwszych składników w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski za pomocą obieraczki do warzyw.
Szparagi przeciąć na pół.
Pokrój grzyby na ćwiartki (lub na pół, jeśli są małe).
Dodać szparagi, grzyby, i, w razie potrzeby, nasiona sezamu do mieszaniny octu; uszczelnić worek, i włączyć do herbu warzywa dobrze.
Umieść warzywa w jednej warstwie na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Piec w 500 przez 10 minut lub do miękkości, mieszając po 5 minutach.