Szparagi Serowe Roll-Up
Ser szparagi Roll-up może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, sos serowy, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szparagi w koszyku na parze; umieść w dużym rondlu powyżej 1 cala. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 3-5 minut lub do chrupkości-przetargu.
Szparagi ułożyć na ręcznikach papierowych; osuszyć.
W małej misce, połączyć sos serowy i majonez. Spłaszczyć kromki chleba wałkiem do ciasta.
Rozprowadzić mieszaninę serową na każdym do 1/2 cala. krawędzi. Na wierzchu po 2 kawałki szparagów; zwinąć.
Posmarować masłem, posypać papryką.
Miejsce w niezliczonej piętnastce. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 5-8 minut lub do lekko rumiane.