Szparagi Sauté

Szparagi Sauté
Szparagi Sauté może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 105 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Szparagi i groch Saute, Szparagi i rzodkiewka Sauté, oraz Kurczak I Szparagi Sauté dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zerwać twarde końce szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj szparagi i pozostałe składniki, i saute 4 do 5 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn