Szparagi Prażone Pomarańczowo-Imbirowe
Prażone szparagi pomarańczowo-imbirowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 1,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Pieczone Z Glazurą Pomarańczowo-Imbirową, Szparagi Imbirowe Pomarańczowe, oraz Szparagi z masłem pomarańczowo-imbirowym dla 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów; umieścić szparagi na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Wymieszać sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i kolejne 4 składniki; skropić mieszankę na szparagach, podrzucając do pokrycia.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do pożądanego stopnia kruchości, obracając raz po 8 minutach.
Dekorować, w razie potrzeby.