Szparagi Prażone-Czosnkowe
Szparagi Prażone czosnek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, oliwy z oliwek, grubej soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szparagi Prażone-Czosnkowe, Szparagi pieczone z czosnkiem i boczkiem, oraz Zapiekane szparagi z czosnkiem i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyłożyć dużą galaretkę z pergaminem. Odstawić.
W małym garnku rozgrzej olej, czosnek, cebulę w proszku i pietruszkę na średnim ogniu. Gotuj przez 3 minuty, aż mieszanina czosnku będzie pachnąca, ale nie rumiana.
Szparagi rozprowadzić w jednej warstwie na przygotowanej patelni. Lekko posypać grubą solą morską i świeżo zmielonym pieprzem.
Mżawka na mieszance czosnkowo-olejowej.
Smażyć przez 8-10 minut, aż szparagi będą jasnozielone; nie rozgotowywać.
Przełożyć na talerz i podawać na gorąco.
Przedruk za zgodą Pascha przez projekt: Picture-Perfect Kosher By Design® przepisy na wakacje przez Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.