Szparagi pieczone z Nerkowcem-Curry majonez
Prażone szparagi z Nerkowcem-Curry majonez jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 136 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, orzechy nerkowca plus orzechy nerkowca, curry w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry, Szparagi-okłady z indyka z pieczonym majonezem pieprzowym, oraz Tofu-Majonez Nerkowca.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Linia do pieczenia z folią aluminiową.
Na blasze do pieczenia skropić oliwą przycięte szparagi. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wrzucić razem, aby równomiernie rozprowadzić olej i przyprawę. Piecz w piekarniku przez 8 do 10 minut w zależności od wielkości szparagów. Podczas pieczenia szparagów przygotuj majonez.
Proces 2 łyżki nerkowca w blenderze, aż drobno zmielone. W małej misce wymieszaj, aby połączyć zmielone orzechy nerkowca, majonez, curry, sok z cytryny i sól. Odstawić.
Aby podawać, podziel szparagi na 4 talerze i wierzch polej mieszanką majonezu.
Udekoruj kilkoma posiekanymi nerkowcami.