Szparagi Pieczone W Sosie Z Czerwonej Papryki

Prażone szparagi z sosem z czerwonej papryki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 94 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jeśli masz sos teriyaki, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem olej i następne 7 składników w naczyniu do pieczenia 11-x 7-calowy.
Dodać szparagi i wrzucić do herbu.
Piec, przykryty, w 375 przez 35 minut, obracając szparagi raz.
Wyjąć łyżką szczelinową i podawać z sosem z czerwonej papryki.
* Można zastąpić 2 (10-uncjowe) opakowania mrożonych szparagów, rozmrożonych.