Szparagi pieczone i kanapki z goudą
Pieczone szparagi i kanapki Gouda to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pumpernikielowy chleb koktajlowy, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Ze Szparagami I Serem Pleśniowym, Szparagi Smażone Z Dojrzałym Serem Gouda, oraz Szparagi, groszek i wędzona Gouda Frittatan szparagi, groszek i wędzona Gouda Frittata.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF.
Umieść kromki chleba w nieczystej galaretce Roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Piec 3 do 5 minut lub do chrupkości.
Spryskaj tę samą patelnię sprayem do gotowania. Szparagi wrzucić z olejem; umieścić na patelni.
Piec 6 do 8 protokół lub do crisp-tender.
Wymieszać musztardę i miód; rozprowadzić na każdej kromce chleba.
Pokrój szparagi na kawałki, aby pasowały do chleba; umieść 2 lub 3 kawałki na każdym kromce. Wierzch z cebulą, serem i koprem.
Piec około 5 minut lub aż gorące i ser topi.