Szparagi Pieczarki Boczek Crustless Quiche

Szparagi grzyby boczek Crustless Quiche może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 94 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 87 fanów. Mieszanka szwajcarskiego sera, pieczarek baby bella, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Szparagi Pieczarki Boczek Crustless Quiche, Boczek bez skórki, szpinak i pieczarkowe Quiche, oraz Cremini pieczarki, boczek i szalotka Crustless Quiche.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj 10-calowy talerz ciasta.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i wymieszać boczek na gorącej patelni, aż ostry, 5 do 10 protokół.
Usuń boczek i odsączyć wszystkie, ale 2 łyżki tłuszczu z patelni. Szparagi i grzyby gotujemy i mieszamy w pozostałym tłuszczu boczku, aż szparagi będą miękkie, około 5 minut.
Wyjąć patelnię z ognia i wrzucić boczek do mieszanki szparagów.
Na przygotowaną patelnię rozprowadzić mieszaninę szparagów z boczkiem.
Posypać serem szwajcarskim na mieszance.
Śmietanę, jajka, sól i pieprz ubić w misce.
Mieszankę jajeczną zalać mieszanką szparagowo-serową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż quiche zostanie ustawiony i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, około 30 minut.