Szparagi na grillu
Szparagi na grillu wymagają ok. 25 minut od początku do końca. Na 1,02 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka szparagów, sól i pieprz, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Jak grillować kurczaka na kuchence (metoda Easy Grill Pan), Grill Rib-eye, oraz Deser z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Szparagi posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Miejsce na grillu lub w koszu grillowym (grill wok).
Umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 5 minut. Włączyć szparagi lub wstrząsnąć kosz, aby włączyć szparagi; gotować 3 do 4 minut dłużej lub aż lekko rumiane i chrupiące-przetargu.
Szparagi ułożyć na półmisku.