Szparagi Morelowo-Imbirowe
Szparagi morelowo-imbirowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.07 za porcję. Jeśli masz konfitury morelowe, szparagi, piernik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka morelowo-imbirowa, Ciasto imbirowo-morelowe, oraz SOS Morelowo-Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni, przynieść 1 w. wody do wrzenia; szparagi umieścić w koszyku na parze nad wodą. Przykryć i parować przez 5 minut lub do ostrego przetargu; odcedzić i ogrzać.
Na małej patelni na średnim ogniu, doprowadzić konfitury, ocet, cynamon i imbir do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 2-4 minuty lub aż glazura zaczyna gęstnieć.