Szparagi Miodowo-Sojowe

Szparagi Miodowo-Sojowe
Szparagi miodowo-sojowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 12g tłuszczu i w sumie 163 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego, masła, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Szparagi Z Masłem I Soją, Sojowe glazurowane Tofu i szparagi, oraz Sezamowe Loki Sojowe Ze Szparagami I Komosą Ryżową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozpuść masło. Dodaj sos sojowy, miód i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szparagi; smaż, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn