Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj szparagi marynowane w cytrynie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka karczoch serca ćwiartki, sok z cytryny, ząbek czosnku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Marynowane, Szparagi Marynowane, oraz Szparagi Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić sok z cytryny i kolejne 5 składników. dodać ćwiartki karczocha i pokrojone w kostkę pimiento i delikatnie wymieszać. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pimiento Pokrojone W Kostkę
Sok Z Cytryny
Karczoch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ugotować w osolonej wodzie do przykrycia przez 3 minuty lub do momentu, gdy szparagi będą kruche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
3
Odcedzić szparagi i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
4
Umieść ugotowane szparagi w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i przechowuj na noc w lodówce, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
5
Dodaj szparagi do mieszanki karczochów i delikatnie wrzuć. Przykryć i schłodzić 2 godziny.