Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj szparagów i Pesto Mac N Cheese. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przepis ten zachwycił 5067 osób. Mieszanka pesto rampa, masło, woda i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Omlet Pesto ze szparagami i kozim serem, Omlet z boczkiem ze szparagami i kozim serem, oraz Rampa Pesto.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę i zarezerwowane łodygi szparagów do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez pięć minut, a następnie usunąć łodygi z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Dodać szparagi do wody i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Szparagi wyjąć z wody i odstawić, rezerwując 2 szklanki wody.Zacznij gotować makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu, aż będzie bulgotanie i okazało się światło złoty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeża Resztka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wymieszać w mące i gotować na wolnym ogniu, aż powróci do jasnego złotego brązu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
5
Wymieszać w zastrzeżonej wodzie ze szparagami i serem i podgrzewać, aż sos zgęstnieje i ser się stopi.Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i wymieszać z musztardą, pesto i szparagami i wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Posypać pozostały ser na wierzchu i piec w nagrzanym piekarniku 177° aż złoty kolor na wierzchu i bulgotanie po bokach, o 30-40 protokół.