Szparagi i rzodkiewka Sauté
Szparagi i rzodkiewka Sauté to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 67 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka szparagów, sok z cytryny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 44 minuty. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Snap Pean i rzodkiewka Sauté, Szparagi i groch Saute, oraz Szparagi Grzyby Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, często mieszając, aż zwiędną, o 5 protokół.
Dodać szparagi i nadal gotować, często podrzucając, aż szparagi będą chrupiące-miękkie, 5 do 7 minut dłużej.
Dodać rzodkiewki, skórkę z cytryny i masło na patelni; doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż rzodkiewki zostaną tylko rozgrzane, około 1 minuty. Wycisnąć sok z cytryny i ponownie wrzucić. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.