Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szparagów i Basquaise Halibut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 81g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 832 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $16.18 za porcję. Ten przepis z vanillalatte.com ma 1 fanów. Mieszanka ząbków czosnku, piment d ' Espelette, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Poulet Basquaise, Basquaise Z Tuńczyka, oraz Przepis Na Basquaise Z Całej Pieczonej Ryby dla podobnych receptur.
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.