Szparagi i fasolka szparagowa z estragonowym dipem cytrynowym

Szparagi i fasolka szparagowa z estragon Lemon Dip może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 6G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, majonez, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Szparagi i fasolka szparagowa z estragonowym dipem cytrynowym, Szparagi i fasolka szparagowa z estragonowym dipem cytrynowym, oraz Szparagi i fasolka szparagowa gotowane na parze ze świeżym dipem cytrynowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi i fasolkę szparagową gotować w 1 calu osolonej wrzącej wody, przykrytej, przez 3 lub 4 minuty.
Odcedzić i schłodzić warzywa i ułożyć je na talerzu.
Połącz składniki dip w małej misce i udekoruj gałązkami pietruszki i estragonu i ustaw dip wzdłuż warzyw bocznych na naczyniu do serwowania.