Szparagi i fasolka szparagowa z dipem estragonowo-cytrynowym

Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj szparagi i fasolkę szparagową z estragonowym dipem cytrynowym. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański przepis i cały przepis 30 zawiera 184 kalorie, 3 g białka i 17 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 osobom. Za 89 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Dzięki temu przepisowi Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Mieszanka majonezu, pieprzu, szalotki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżkowy wynoszący 34%. Podobne przepisy to Szparagi i fasolka szparagowa z dipem estragonowo-cytrynowym, Gotowane na parze szparagi i fasolka szparagowa ze świeżym dipem cytrynowo-bazyliowym oraz Dip świeżo cytrynowo-bazyliowy z blanszowaną fasolką szparagową.
Instrukcje
Umieść 1 cal wody w holenderskim piekarniku; dodać szparagi i fasolę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj pozostałe składniki.
Odcedź warzywa; przełożyć na półmisek.