Szparagi i fasolka szparagowa gotowane na parze ze świeżym dipem cytrynowo-bazyliowym
Gotowane na parze szparagi i fasolka szparagowa ze świeżym dipem cytrynowo-bazyliowym to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 25 i kosztuje 100 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka szparagów, skórki cytrynowej, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Świeży Dip Cytrynowo-Bazyliowy Z Blanszowaną Zieloną Fasolką, Fasolka Szparagowa Gotowana Na Parze Z Winegretem Cytrynowym, oraz Świeża Fasola Szparagowa & Bazylia.
Instrukcje
Ubij razem 5 pierwszych składników do wymieszania. Kryj się i wyluzuj.
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 2 do 3 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Gotować fasolę we wrzącej wodzie na pokrycie 3 do 5 minut lub do chrupkości-miękkie. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Przykryć i schłodzić warzywa, aż będą gotowe do podania z dipem.
W razie potrzeby udekoruj dip świeżą bazylią.