Szparagi Huevos Rancheros mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 587 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz salsę verde, tortille kukurydziane, fetę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Huevos Rancheros (Jaja Rancheros), Huevos Rancheros, oraz Huevos Rancheros dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni i lekko grzać tortille.Tortille podzielić między dwa talerze i góry z fasoli następnie szparagi, salsa verde, jajka, queso fresco, awokado i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso Fresco
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.