Szparagi glazurowane z musztardą i majonezem

Szparagi glazurowane z musztardą i majonezem
Szparagi szkliwione musztardą i majonezem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 169 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jeśli masz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szparagi glazurowane z musztardą i majonezem (grillowane), Łosoś gorący Musztardowy ze szparagami Miso, oraz Estragon & musztarda majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W płytkim naczyniu ubić majonez z musztardą, olejem, sokiem z cytryny, skórką z cytryny, czosnkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać szparagi i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
4
Szparagi grillować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż dzidy będą miękkie i lekko pęcznieją w plamach, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Szparagi podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn