Szparagi szkliwione musztardą i majonezem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 169 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jeśli masz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Szparagi glazurowane z musztardą i majonezem (grillowane), Łosoś gorący Musztardowy ze szparagami Miso, oraz Estragon & musztarda majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozpal grilla. W płytkim naczyniu ubić majonez z musztardą, olejem, sokiem z cytryny, skórką z cytryny, czosnkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Majonez
Musztarda
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Trzepaczka
2
Dodać szparagi i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
4
Szparagi grillować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż dzidy będą miękkie i lekko pęcznieją w plamach, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Szparagi podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.