Szparagi Garlickie

Szparagi Garlickie
Szparagi Garlicky to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 56 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Podobne przepisy to Szparagi garlickie z odrobiną cytryny, Fettuccini ze szparagami i kurczakiem Garlickim, oraz Szparagi pieczone w sosie Garlicko-estragonowym.

Instrukcje

1
Szparagi na parze 4 minuty lub do chrupkiego-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2
Podczas gdy szparagi parują, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek; gotować 2 minuty lub aż pachnące, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodać szparagi, sól i pieprz; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn