Szparagi, Dymka i pieczarki smażone

Szparagi, Dymka i pieczarki smażone
Szparagi, Dymka i smażone pieczarki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.02 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, pieprzu, pieczarek morelowych) i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone pieczarki morelowe i szparagi, Duszony kurczak z białymi szparagami i smażonym Morelem z Crème Fraîche, oraz Duszony kurczak z białymi szparagami i smażonym Morelem z Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Jeśli używasz suszonych smalców, umieść je w małej misce, przykryj 1 szklanką wrzącej wody i odstaw 10 minut. Wyciągnij i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
2
Tymczasem obficie soli pozostałą wrzącą wodę. Napełnij dużą miskę lodem i zimną wodą i ustaw w pobliżu pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać szparagi do wrzącej wody i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
4
Wyjmij z wody i natychmiast zanurz się w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Powtórz proces z zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
WodaWoda
LódLód
5
Szparagi i cebulę odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie przeciąć szparagi na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Na dużej patelni na średnim ogniu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać Smalce, szparagi i cebulę i gotować 1 minutę, podrzucając delikatnie do pokrycia z masłem. Wymieszać z crme frache i doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż do ogrzania, 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
CebulaCebula
8
Przełożyć do naczynia do serwowania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn