Szparagi, Dymka i pieczarki smażone
Szparagi, Dymka i smażone pieczarki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.02 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, pieprzu, pieczarek morelowych) i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone pieczarki morelowe i szparagi, Duszony kurczak z białymi szparagami i smażonym Morelem z Crème Fraîche, oraz Duszony kurczak z białymi szparagami i smażonym Morelem z Crème Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Jeśli używasz suszonych smalców, umieść je w małej misce, przykryj 1 szklanką wrzącej wody i odstaw 10 minut. Wyciągnij i osusz.
Tymczasem obficie soli pozostałą wrzącą wodę. Napełnij dużą miskę lodem i zimną wodą i ustaw w pobliżu pieca.
Dodać szparagi do wrzącej wody i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 4 protokół.
Wyjmij z wody i natychmiast zanurz się w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Powtórz proces z zieloną cebulą.
Szparagi i cebulę odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie przeciąć szparagi na pół.
Na dużej patelni na średnim ogniu rozpuść masło.
Dodać Smalce, szparagi i cebulę i gotować 1 minutę, podrzucając delikatnie do pokrycia z masłem. Wymieszać z crme frache i doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie, aż do ogrzania, 4 minuty dłużej.
Przełożyć do naczynia do serwowania.