Szparagi Dymione Szkliwione

Szparagi Dymione Szkliwione
Smoky Glazed szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szparagów, sól koszerna, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Szparagi Dymione Szkliwione, Wędzona szynka z galaretką z czerwonej papryki, oraz Szparagi Smażone Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W płytkim naczyniu ubić majonez z olejem, sokiem z cytryny, czosnkiem, papryką, solą i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
KminekKminek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać szparagi i wrzucić; odstawić na 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Szparagi grillować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając, do miękkości i pęczniejąc w miejscach, 6 minut; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn