Szparagi duszone na maśle z morelami
Szparagi duszone na maśle z morelami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka grzybów, masło, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi Z Morelami, Świeże Smalce I Szparagi, oraz Fettuccine Ze Szparagami I Morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla tych z was planuje gotować święto w Święto Dziękczynienia, to pomaga, jeśli zaplanować menu z wyprzedzeniem. W tym celu podzielę się dodatkami w przyszłym tygodniu lub tak, że myślę, że byłoby miło, jak te szparagi duszone w maśle z grzybami morelowymi.Jeśli jesteś na tyle szczęśliwy, by żyć gdzieś, gdzie morele rosną dziko, jesteś bardzo, bardzo szczęśliwy. Tutaj, w Kolorado, rzadko widzę je świeże, i jeśli możesz w to uwierzyć, to skąpe 1/2 uncji suszonych moreli kosztuje $15!Lubię je naprawdę nawodnione, więc wkładam je do miski mikrofalowej z wodą i zap je na kilka minut. Potem włożyłem całość do lodówki i pozwoliłem im usiąść na noc. Kiedy Im gotowy do gotowania, po prostu wycisnąć nadmiar wody. Dont wrzucić, że niezwykle bogata woda grzybowa to sprawia, że wielkie risotto!