Szparagi Cielęcina Cordon Bleu
Szparagi Cielęcina Cordon Bleu to bezglutenowy i podstawowy przepis na 2 porcje. Za 5,71 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 47 g białka i 23 g tłuszczu. Mieszanka szparagów, kotletów cielęcych, mieszanki serów i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 78%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Cordon Bleu Burgers, Cordon Bleu Sandwiches i Meatloaf Cordon Bleu.
Instrukcje
Umieść szparagi i wodę w 11-calowym pojemniku. x 7 cali naczynie nadające się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 2-3 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące; odcedzić i odstawić.
Spłaszcz cielęcinę do 1/4 cala. grubość; posypać solą i pieprzem. Na małej patelni na oliwie podsmaż czosnek.
Dodaj cielęcinę; smażymy na rumiano przez 2-3 minuty z każdej strony.
Przenieść do nienasmarowanego 11-calowego. x 7 cali naczynie do pieczenia. W zalewie z patelni podsmaż grzyby do miękkości; łyżka na cielęcinę. Na każdym z nich ułóż cztery włóczki szparagów i plaster prosciutto.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 5-10 minut lub do momentu, aż sok będzie klarowny.