Szparagi Cielęcina Cordon Bleu

Szparagi Cielęcina Cordon Bleu
Szparagi Cielęcina Cordon Bleu to bezglutenowy i podstawowy przepis na 2 porcje. Za 5,71 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 47 g białka i 23 g tłuszczu. Mieszanka szparagów, kotletów cielęcych, mieszanki serów i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 78%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Cordon Bleu Burgers, Cordon Bleu Sandwiches i Meatloaf Cordon Bleu.

Instrukcje

1
Umieść szparagi i wodę w 11-calowym pojemniku. x 7 cali naczynie nadające się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 2-3 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Spłaszcz cielęcinę do 1/4 cala. grubość; posypać solą i pieprzem. Na małej patelni na oliwie podsmaż czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cielęcinę; smażymy na rumiano przez 2-3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
4
Przenieść do nienasmarowanego 11-calowego. x 7 cali naczynie do pieczenia. W zalewie z patelni podsmaż grzyby do miękkości; łyżka na cielęcinę. Na każdym z nich ułóż cztery włóczki szparagów i plaster prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
ProsciuttoProsciutto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 5-10 minut lub do momentu, aż sok będzie klarowny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn