Szparagi

Szparagi
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Szparagi mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 4026 osób. Jeśli masz szparagi, najbardziej wykwintną oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Ciasto szparagowo-orzechowe (akan Asparagus Baklava) z sosem Avgolemono, Kick Some Asparagus: Gnocchi z brązowym masłem ze szparagami i groszkiem, oraz Kiełbasa Cielęca z sosem szparagowym i końcówkami szparagów.

Instrukcje

1
Podgrzej wodę blanszującą: napełnij średni rondel do połowy lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
szparagi: podczas podgrzewania wody przygotuj szparagi. Spłucz je dokładnie; oderwij twarde, białe DNA i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
3
Pokroić włócznie na 1 do 2 cala sekcji, krojenie szparagi na lekkim przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4
Blanszujemy szparagi: 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
5
Dodać szparagi do wrzącej wody i lekko obniżyć ogień, aby utrzymać się na wolnym ogniu. Parboil szparagi dokładnie 2 minuty. 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
6
Spuścić gorącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
7
Wymieszać z oliwą z oliwek, parmezanem, skórką z cytryny: gdy szparagi są jeszcze gorące, wrzucić je do miski z oliwą z oliwek, parmezanem i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
8
Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
9
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.
10
Należy pamiętać, że podczas pracy z tak mało składników, ważne jest, aby upewnić się, że są najwyższej jakości.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn