Szparagi
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Szparagi mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 4026 osób. Jeśli masz szparagi, najbardziej wykwintną oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Ciasto szparagowo-orzechowe (akan Asparagus Baklava) z sosem Avgolemono, Kick Some Asparagus: Gnocchi z brązowym masłem ze szparagami i groszkiem, oraz Kiełbasa Cielęca z sosem szparagowym i końcówkami szparagów.
Instrukcje
Podgrzej wodę blanszującą: napełnij średni rondel do połowy lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia.
szparagi: podczas podgrzewania wody przygotuj szparagi. Spłucz je dokładnie; oderwij twarde, białe DNA i wyrzuć.
Pokroić włócznie na 1 do 2 cala sekcji, krojenie szparagi na lekkim przekątnej.
Dodać szparagi do wrzącej wody i lekko obniżyć ogień, aby utrzymać się na wolnym ogniu. Parboil szparagi dokładnie 2 minuty.
Wymieszać z oliwą z oliwek, parmezanem, skórką z cytryny: gdy szparagi są jeszcze gorące, wrzucić je do miski z oliwą z oliwek, parmezanem i skórką z cytryny.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze.
Należy pamiętać, że podczas pracy z tak mało składników, ważne jest, aby upewnić się, że są najwyższej jakości.