Szparag Frittata
Szparag Frittata wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,54 zł za porcję. To danie główne ma 112 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką szparagi, oliwę z oliwek, natkę pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szparag Frittata, Szparag Frittata, oraz Szparagi Frittata dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. W dużym rondlu doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować, odkryte, 2-4 minut lub tylko do chrupkiego-przetargu.
Szparagi odcedzić i natychmiast wrzucić do lodowatej wody.
W małej misce ubić substytut jajka, 3 łyżki parmezanu, sól i pieprz.
W 10-in. patelnia żaroodporna, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości. Szparagi i pietruszkę wymieszać.
Wlać mieszankę jajeczną. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, pod przykryciem, 8-10 minut lub aż jajka są prawie ustawione. Odsączyć; posypać pozostałym parmezanem.
Broil 5-6 w. od ciepła 2-3 minut lub do momentu, aż jaja zostaną całkowicie ustawione.