Sznycel z kurczaka w sosie musztardowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj sznycla z kurczaka z sosem musztardowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 47g białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz kotlety z kurczaka, majeranek, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły grecki jogurt można śledzić to danie główne z Meyer Lemon-Greek Yogurt Pound Cake with White Chocolate-Greek Yogurt Topping jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sznycel wieprzowy niskowęglowodanowy z sosem Bourbon, Jabłko, musztarda, Sznycel z kurczaka i ziemniaki z musztardą, oraz Sznycel z kurczaka w sosie śmietanowym Jalapeno Cilantro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jogurt i musztardę ubić w misce na gładką masę; odstawić na bok.
Pulsuj chleb w robocie kuchennym, aż drobno zmielony.
Przełożyć do płytkiego naczynia i dodać majeranek, sól i pieprz do smaku. W innym płytkim naczyniu, doprawić mąkę z papryką i gałką muszkatołową. Jajka ubić w trzecim naczyniu. Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Pogłębiać każdy kotlet w mące, wytrząsając nadmiar. Zanurzyć w jajkach, a następnie w bułce tartej, naciskając na płaszcz z obu stron.
Umieścić na pergaminie, aż będzie gotowy do usmażenia.
Rozgrzać 1/8 cala oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodać 2 kotlety, delikatnie wirując patelnię tak olej przemywa nad nimi, i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Przełożyć na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i doprawić solą. Powtórz z pozostałym kurczakiem, dostosowując ciepło w razie potrzeby.
Podawać sznycla z sosem musztardowym i musztardowym, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos