Sznycel Wieprzowy
Sznycel wieprzowy może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 36g białka, oraz 29g tłuszczu. 2058 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Mieszanka kotletów wieprzowych, pieprz, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Sznycel wieprzowy, Sznycel Wieprzowy, oraz Sznycel Wieprzowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Użyj młotka mięso Funt kotlety wieprzowe do 1/4-1/8 cala grubości.
Wytnij małe szczeliny wokół krawędzi kotletów, aby zapobiec zwijaniu się.
Ustawić 3 płytkie miski. Jeden z mieszaniną mąki, soli i pieprzu. Drugi z jajkiem i mlekiem ubite razem. Trzeci z mieszaniną bułki tartej (lub panko) i papryki.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety najpierw zanurzyć w przyprawionej mące, następnie zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie bułki tartej i papryki.
Pracując partiami, smaż kotlety przez 3-4 minuty z każdej strony.
Wyjąć kotlety z patelni i przykryć folią lub umieścić w ciepłym piekarniku, aby się ogrzać.
Patelnia Deglaze, zrobić sos śmietanowo-koperkowy:
Dodaj rosół z kurczaka na patelni do deglaze patelni, skrobanie dno patelni poluzować brązowe kawałki.
W małej misce wymieszać koperek i sól do kwaśnej śmietany. Wymieszać mieszaninę kwaśnej śmietany do wywaru z kurczaka.
Podgrzać i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje (nie gotować).
Podawać kotlety z sosem, i plastry cytryny, jeśli chcesz.