Sznycel Wiedeński
Sznycel wiedeński może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 681 kalorii, 25g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Mieszanka soli koszernej, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sznycel Wiedeński, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia duża blacha do pieczenia z podwójnymwarstwy ręczników papierowych.
Mąkę ubij I1 łyżeczkę soli w szerokiej płytkiej misce. Lekkie jajka i śmietana w innej szerokiej misce, aż żółtka i białka będą tylko smugami.
Wymieszaj bułkę tartą i 2 łyżeczki do herbatsalt w trzeciej szerokiej płytkiej misce. Plastry Poundveal między arkuszami plastiku wrapto 1/8 "-1 / 16" grubości, uważając, aby nie przetrzeć. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Zanurz termometr do głębokiego smażenia na dużej patelni; wlej olej, aby żarówka się spaliła.
Rozgrzać olej na średnim ogniu do 177°.
Dodaj masło do patelni i dostosować heatto utrzymania 177°.
Dredge 2 plastry cielęciny w mieszaninie mąki; strząsnąć nadmiar. Zanurz w jajku. Obróć się, aby pokryć; strząśnij nadmiar. Pogłębiać w bułce tartej, naciskając na przyleganie; strząsnąć nadmiar.
Przenieść plastry na patelnię. Używając dużej łyżki, ostrożnie podlewaj wierzch veal z gorącym olejem. Gotować, aż puffs panieryi zaczyna brązowieć, o 1 minutę. Turnand gotować, aż rumiane, o 1 minutelonger.
Przenieść na papierowy ręcznik-linedsheet. Powtórz z pozostałymi plastrami cielęciny.
Cielęcinę podzielić na talerze.
Dekoruj klinami i pietruszką lub sałatą.