Sznycel Wiedeński

Sznycel Wiedeński
Sznycel wiedeński może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 681 kalorii, 25g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Mieszanka soli koszernej, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sznycel Wiedeński, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia duża blacha do pieczenia z podwójnymwarstwy ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Mąkę ubij I1 łyżeczkę soli w szerokiej płytkiej misce. Lekkie jajka i śmietana w innej szerokiej misce, aż żółtka i białka będą tylko smugami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszaj bułkę tartą i 2 łyżeczki do herbatsalt w trzeciej szerokiej płytkiej misce. Plastry Poundveal między arkuszami plastiku wrapto 1/8 "-1 / 16" grubości, uważając, aby nie przetrzeć. Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zanurz termometr do głębokiego smażenia na dużej patelni; wlej olej, aby żarówka się spaliła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzać olej na średnim ogniu do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Dodaj masło do patelni i dostosować heatto utrzymania 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dredge 2 plastry cielęciny w mieszaninie mąki; strząsnąć nadmiar. Zanurz w jajku. Obróć się, aby pokryć; strząśnij nadmiar. Pogłębiać w bułce tartej, naciskając na przyleganie; strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
CielęcinaCielęcina
JajkoJajko
8
Przenieść plastry na patelnię. Używając dużej łyżki, ostrożnie podlewaj wierzch veal z gorącym olejem. Gotować, aż puffs panieryi zaczyna brązowieć, o 1 minutę. Turnand gotować, aż rumiane, o 1 minutelonger.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przenieść na papierowy ręcznik-linedsheet. Powtórz z pozostałymi plastrami cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Cielęcinę podzielić na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
11
Dekoruj klinami i pietruszką lub sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są doskonałym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn