Sznycel Wiedeński
Sznycel wiedeński może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 45g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, mleko, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Kawa Wiedeń, Trójkąty Wiedeńskie, oraz Wiedeńskie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać frytkownicę do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść mięso na stałej, równej powierzchni i Funt młotkiem, aż będzie 1/8 do 1/4 cala grubości.
Mąkę i bułkę tartą umieścić w osobnych naczyniach. Talerze zupy są przydatne. Lekko ubić jajka i dodać mleko. Lekko doprawić solą i pieprzem i włożyć do innego talerza zupy.
Mięso obtoczyć w mące, lekko poklepując ręcznie. Za pomocą widelca do przechowywania mięsa, zanurzyć w mieszaninie jaj i lekko odcedzić. Następnie, płaszcz z bułką tartą lekko naciskając okruchy do mięsa. Po przygotowaniu każdego kawałka mięsa smażyć na oleju do uzyskania złotego koloru.