Sznycel Wiedeński

Sznycel Wiedeński
Sznycel wiedeński może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 45g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, mleko, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Kawa Wiedeń, Trójkąty Wiedeńskie, oraz Wiedeńskie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać frytkownicę do 350 stopni F (175 stopni C).
2
Umieść mięso na stałej, równej powierzchni i Funt młotkiem, aż będzie 1/8 do 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Mąkę i bułkę tartą umieścić w osobnych naczyniach. Talerze zupy są przydatne. Lekko ubić jajka i dodać mleko. Lekko doprawić solą i pieprzem i włożyć do innego talerza zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
4
Mięso obtoczyć w mące, lekko poklepując ręcznie. Za pomocą widelca do przechowywania mięsa, zanurzyć w mieszaninie jaj i lekko odcedzić. Następnie, płaszcz z bułką tartą lekko naciskając okruchy do mięsa. Po przygotowaniu każdego kawałka mięsa smażyć na oleju do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki w menu? Spróbuj sparować z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn