Sznycel W Stylu Wiener
Sznycel w stylu Wiener może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 503g białka, 142g tłuszczu, oraz w sumie 3531 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 26,28 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, zmielone goździki, bułkę tartą panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sznycel Wiedeński, Sznycel Wiedeński, oraz Sznycel Wiedeński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij patelnię saute z masłem i olejem i podgrzej do 350 stopni F.
Funt się kotlety wieprzowe między 2 kawałki folii, aż będą one 1/4 cala grubości.
Posypać solą i pieprzem. Ustaw stację pogłębiania z mąką, jajkami i panko w 3 oddzielnych miseczkach. Kotlety najpierw zagotować w mące, wytrząsając nadmiar, a następnie jajko i panko.
Ostrożnie wsunąć kotlety do oleju i płytko smażyć, aż złoty kolor będzie brązowy.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i od razu podawać z duszoną czerwoną kapustą.
Dekoruj cytrynowymi klinami.
Połącz kapustę, ocet, przyprawy, cebulę i liście laurowe w szklanej misce. Przykryj powierzchnię folią i obciążaj ciężkimi puszkami. Marynować przez 2 godziny w lodówce, utrzymując uwalniany płyn.
W holenderskim piekarniku podsmaż boczek, aż zacznie chrupać, a tłuszcz zostanie wytopiony.
Wyjąć boczek łyżką szczelinową i rezerwy.
Dodać mieszaninę czerwonej kapusty plus 1 szklanka wody i gotować na średnim ogniu, aż kapusta jest miękka, 45 minut do 1 godziny, mieszając regularnie.
Ubij razem skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody w małej misce, aż będzie wyglądać jak ciężka śmietana.
Dodać do mieszaniny kapusty i gotować, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Powrót boczek na patelnię, doprawić solą i pieprzem i podawać.
Polecane wino: Dornfelder, Riesling
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder]()
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Bardzo smaczne, mocne wino o wyraźnym aromacie i bogatym ciemnoczerwonym kolorze. Ma pyszny smak wiśni, czerwonych jagód i śliwek z przyzwoitymi, gładkimi taninami. Jego słodycz jest przyjemna i harmonijna, co sprawia, że jest przyjemna dla miłośników niezbyt wytrawnych win.Wyśmienity towarzysz deserów i serów, ale także dań grillowanych i wędzonych. Jest to również wino do przyjemności i bardzo smaczna nocna Czapka