Sznycel kiełbasowy z szybką kiszoną kapustą

Sznycel kiełbasowy z szybką kiszoną kapustą
Sznycel kiełbasowy z szybką kiszoną kapustą to bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 823 kalorie, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, brązowy cukier, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kiełbasa z kurczaka z szybką kiszoną kapustą, Krapt i kiełbasa (kiszona kapusta i wędzona kiełbasa), oraz Szybka Kapusta Kiszona.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Dodaj olej do dużej patelni na średnim ogniu. Kropla w kapuście i saute przez kilka minut, aż zielenie lekko zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
ZieloniZieloni
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pozostałe składniki do patelni i gotuj, aż płyn zmniejszy się o połowę, a kapusta będzie miękka, ale nadal ma lekki chrupnięcie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce i odstawić sos na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Skonfiguruj stanowisko do panierowania za pomocą 3 płytek lub dań z ciasta. Do pierwszego naczynia dodać mąkę. W drugim naczyniu połącz jajka z wodą i ubijaj je razem. W trzecim naczyniu, wrzucić bułkę tartą z papryką, czosnek w proszku, cebula w proszku i zdrowe szczypty soli i pieprzu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Kiełbaski lekko zanurzamy w mące, następnie w umyciu jajecznym, a następnie obtaczamy je dokładnie w mieszaninie okruchów chleba. Odstawić na tacę z prześcieradłami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
ChlebChleb
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
3
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kiełbaski na brązowo i chrupiące, o 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieś je do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Każdą rolkę pokroić wzdłuż i napełnić smażonymi kiełbasami. Porcje polać kapustą kiszoną, skropić musztardą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
KiełbasaKiełbasa
MusztardaMusztarda
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn