Sznycel kiełbasowy z szybką kiszoną kapustą to bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 823 kalorie, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, brązowy cukier, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kiełbasa z kurczaka z szybką kiszoną kapustą, Krapt i kiełbasa (kiszona kapusta i wędzona kiełbasa), oraz Szybka Kapusta Kiszona.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Dodaj olej do dużej patelni na średnim ogniu. Kropla w kapuście i saute przez kilka minut, aż zielenie lekko zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Zieloni
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj pozostałe składniki do patelni i gotuj, aż płyn zmniejszy się o połowę, a kapusta będzie miękka, ale nadal ma lekki chrupnięcie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce i odstawić sos na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
1
Skonfiguruj stanowisko do panierowania za pomocą 3 płytek lub dań z ciasta. Do pierwszego naczynia dodać mąkę. W drugim naczyniu połącz jajka z wodą i ubijaj je razem. W trzecim naczyniu, wrzucić bułkę tartą z papryką, czosnek w proszku, cebula w proszku i zdrowe szczypty soli i pieprzu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek W Proszku
Bułka Tarta
Cebula W Proszku
Papryka
Mąka Uniwersalna
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Kiełbaski lekko zanurzamy w mące, następnie w umyciu jajecznym, a następnie obtaczamy je dokładnie w mieszaninie okruchów chleba. Odstawić na tacę z prześcieradłami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Chleb
Mąka Uniwersalna
Jajko
3
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kiełbaski na brązowo i chrupiące, o 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Przenieś je do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
Każdą rolkę pokroić wzdłuż i napełnić smażonymi kiełbasami. Porcje polać kapustą kiszoną, skropić musztardą i podawać.