Szkolna Sałatka ogrodowa z ciecierzycą i awokado
Szkolna Sałatka ogrodowa z ciecierzycą i awokado to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 6,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, rzodkiewki, bardzo lekko rozdarte kawałki sałaty i zieleni dla niemowląt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ogrodowa Balsamiczna Sałatka Z Awokado, Sałatka kukurydziana z awokado i chrupiącą ciecierzycą, oraz Bliskowschodnia Sałatka Taco z pieczoną ciecierzycą, pikantnym sosem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj dressing: w pojemniku z pokrywką wstrząśnij wszystkimi składnikami dressingu do wymieszania.
Zrobić sałatkę: umieścić sałaty, marchew i rzodkiewki w dużej misce. Pozostałe składniki umieść w małych miseczkach.
Mieszankę sałaty połączyć z połową sosu.
Łyżka zieleni na talerzach i niech każda osoba dodać polewy i pozostałe dressing do smaku.