Szkockie ciasteczka kruche
Scotch Shortbread Bars to wegetariański przepis laktoovo na 24 porcje. Ten deser ma 147 kalorii , 1 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 13 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, dodatkowy cukier puder i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę spoonacular 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Podobne przepisy to Scotch Eggs , The Scotch Egg i Vegetarian Scotch Eggs .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do masy kremowej i dokładnie wymieszaj.
Rozłóż na nieposmarowanej blasze do pieczenia o wymiarach 11 cali x 7 cali. Nakłuj widelcem w kilku miejscach.
Piec w temperaturze 350° przez 20-22 minuty lub do momentu, aż brzegi zaczną brązowieć. Posypać cukrem pudrem. Ostudzić na kratce.