Szkliwione Ciasto Z Kremem Jabłkowym
Need a deser wegetariański? Szkliwione ciasto z kremem jabłkowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Jesienna Glazurowana Szarlotka Z Kremem, oraz Szarlotki Cynamonowe.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć 1/2 szklanki cukru, 1/2 szklanki mleka, 1/2 szklanki śmietany i 1/4 szklanki masła.
Podgrzewać do rozpuszczenia masła, mieszając od czasu do czasu. W małej misce, ubić razem skrobię kukurydzianą, 2 łyżki mleka, i wanilię; wymieszać do rondla. Gotować aż zgęstnieje, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). W średniej misce połącz jabłka, mąkę i cynamon.
Linia 9 calowy pie pan z ciasta ciasto.
Zagęszczoną mieszankę napełniającą wlać do wyłożonej ciastem patelni. Ułóż mieszankę jabłek równomiernie na nadzieniu. Top z drugiej skorupy, uszczelnienie i flet krawędzi.
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie.
Piec przez 30 do 40 minut, lub aż skorupa jest złoty kolor i jabłka są miękkie. Ostudzić przez co najmniej 30 minut.
W małej misce połączyć cukier cukierniczy, 1 łyżkę mleka, 1/4 łyżeczki wanilii i 1 łyżkę zmiękczonego masła. Zmiksować na gładką masę; polać równomiernie ciepłym ciastem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 1/2 godziny przed podaniem (dłużej jest lepiej).