Szkliwione Żeberka W Stylu Chińskim
Chiński Styl glazurowane żeberka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 955 kalorii, 56g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.5 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, imbir, port i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Szklane Piersi Kurczaka Po Chińsku, 1,2,3,4,5 Żeberka Chińskie, oraz Żeberka Chińskie.
Instrukcje
Umieść żeberka, mięsiste bokiem do góry, w dużej płytkiej patelni do pieczenia. Proces 1/2 bulionu szklanki i następne 6 składników w robocie kuchennym.
Połączyć z pozostałym 1 1/2 szklanki bulionu, i zalać żeberka. Przykryć patelnię szczelnie folią, ustawić w dolnej trzeciej części piekarnika i piec w temperaturze 325 przez 2 godziny 30 minut lub do miękkości mięsa.
Wyjąć żeberka z patelni i wlać płyn do gotowania do dużego ciężkiego rondla.
Dodaj sok z cytryny, brązowy cukier, i syrop kukurydziany, i gotować, odkryte, 15 minut na dużym ogniu lub aż gęste i syropy. Zwiększenie temperatury pieca do 37
Powrót żeber do patelni i szczotkować obficie szkliwem.
Piec w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut, szczotkując jeszcze dwa razy glazurą, aż bogato zarumienią się i błyszczą. Żeberka podzielić i podawać.