Glazurowana rzepa Makowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 116 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz masło, wodę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Duszona rzepa z bułką tartą z makiem, Pączki Makowe Szkliwione, oraz Tort Makowy Szkliwiony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż rzepy w jednej warstwie w 5-quart holenderskim piekarniku lub dużym garnku o grubym dnie. Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając rzadko, aż cała woda wyparuje, około 20 minut.W międzyczasie połącz ocet, miód, mak, sól i pieprz w małej, niereaktywnej misce. Podczas ciągłego ubijania, dodać olej w cienkim strumieniu, aż w pełni włączone; odstawić.Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować rzepy, mieszając rzadko, aż widelec przetargu i rumiane (powinny być gotowane przez, ale nadal zachowują swój kształt), o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makowiec
Rzepa
Ocet
Masło
Pieprz
Miód
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Piec Holenderski
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Zdjąć z ognia, dodać vinaigrette do garnka, mieszać do połączenia, smak, i dodać więcej soli i świeżo zmielony czarny pieprz według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół