Sześciowarstwowe Ciasto kokosowe z nadzieniem z marakui
Sześciowarstwowe Ciasto kokosowe z nadzieniem z marakui jest Wegetariańskie deser. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1372 kalorii, 15g białka, oraz 82g tłuszczu każdy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Mieszanka cukru, cukru, płatków kokosowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ciasto bananowe z marakui karmelem i bezą kokosową, Tort czekoladowy trójwarstwowy z nadzieniem z serem kokosowym, oraz Marakuja & kokos panna cotta.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż dno trzech 8-calowych okrągłych patelni z pergaminem i spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
W misce miksera stojącego wyposażonego w łopatkę wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól na niskich obrotach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać z masłem, mlekiem kokosowym, wodą i wanilią aż do połączenia. Zeskrobać miskę i pokonać z dużą prędkością, aż bardzo gładkie, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka, aż miękkie szczyty tworzą, 2 minuty. Złóż połowę białek do ciasta, aż zostaną włączone, a następnie złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi. Podzielić ciasto między patelnie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec około 45 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta w patelniach na stojaku przez 15 minut, a następnie odwrócić je i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W rondlu ubić cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Ubić nektar z marakui, żółtka i nasiona wanilii i gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż do zgrubienia, 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce Męczennicy
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Nektar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Zdjąć z ognia; ubić masło, 1 łyżka stołowa na raz, aż włączone. Zeskrobać nadzienie do szklanej miski, nacisnąć arkusz folii na powierzchni i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 2 godzin.