Sześciowarstwowe Batoniki Brownie
Sześciowarstwowe batoniki Brownie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 30 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. 1422 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Mieszanka Betty supreme original brownie mix, pekan, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sześciowarstwowe Batoniki Brownie, 2-Warstwowe No Bake Peanut Butter Brownie Bars, oraz Krówka Brownie, Karmel, Popcorn + Płatki Owsiane Ciastko Crumble 7 Warstw Batonów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. (Dla łatwiejszego cięcia, Pan linii z folią, a następnie smarować folią na dnie tylko patelni.)
W dużej misce, wymieszać brownie mix, torebka z syropem czekoladowym, masło i jajko, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na patelnię.
Piec 14 minut (16 minut na ciemną patelnię).
Top z kokosem, bitami toffi, czekoladowymi chipsami i orzechami pekan.
Skropić równomiernie skondensowanym mlekiem do 1/2 cala boków.
Piec 25 do 30 minut dłużej lub do środka jest ustawiony i krawędzie są złotobrązowe. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 45 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 5 rzędów.