Sześciowarstwowa Sałatka Taco
Przepis Sześciowarstwowa Sałatka Taco jest gotowa w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jeśli masz bardzo chudą mieloną wołowinę, zieloną cebulę, mleko cztery sery i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj 8-Warstwowa Sałatka Taco, Osiem Warstw Taco Dip, oraz 7 Warstw Taco Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso brązowe z przyprawami; odcedzić.
Sałatę ułożyć na dużym półmisku. (Lub podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze sałatkowe.) Przykryć warstwami mięsa i pomidorów; skropić sosem.