Szewc Rabarbarowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rabarbarowego szewca. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka mąki, masła, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Szewc Rabarbarowy, Szewc Rabarbarowy, oraz Szewc Rabarbarowy.
Instrukcje
Miejsce w 13. x 9 po. patelnia do pieczenia.
1 szklankę cukru posypać masłem. W misce śmietana skracająca i pozostały cukier. Beat in egg. Przesiać razem mąkę i proszek do pieczenia; dodać na przemian z mlekiem do śmietany. Wpadnij do tablespoonfuls nad rabarbarem.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut.
Podawać na ciepło z bitą śmietaną lub lodami w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern działa naprawdę dobrze z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub musujące białe wino będzie działać z wieloma smażonymi potrawami, a zinfandel jest świetny z daniami z grilla. Von Winning Ungeheuer Riesling Grosses Gewachs z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
![Von Winning Ungeheuer Riesling Grosses Gewachs]()
Von Winning Ungeheuer Riesling Grosses Gewachs
Z miejscowości Forst, Ungeheuer był historycznie jednym z najbardziej znanych i najdroższych miejsc dla Rieslinga na świecie. Butelka Ungeheuer Riesling została użyta do wzniesienia toastu podczas oficjalnego otwarcia Kanału Sueskiego w 1869 roku. Miejsce to łączy wapień ze starożytnej rafy koralowej, wulkaniczne gleby bazaltowe i piaskowcowe, tworząc wino o mocy, strukturze i oszałamiających szczegółach.