Szewc Imbirowo-Gruszkowy
Przepis imbir-Gruszka Cobbler jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, mocno brązowy cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kostka Gruszkowo-Imbirowo-Limonkowa, Ginger Pear Apple Cobbler, oraz Imbir i kardamon-Zapiekanka gruszkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić pokrojone gruszki z brązowym cukrem i mąką.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać mieszaninę gruszki, i gotować, często mieszając, 10 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia i wymieszać pekan, imbir i skórkę cytryny.
Wymieszać łyżką do lekko nasmarowanego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Rolka piecrusts nacisnąć się linie zagięcia; pokroić w 1/2-calowe paski. Ułóż paski w konstrukcji kratowej nad wypełnieniem. Przerzuć pozostałe paski i resztki.
Wytnij kształty liści z piecrust za pomocą małej foremki do ciastek w kształcie liścia o średnicy 1 cala. Użyj noża do parkowania, aby delikatnie punktować wzory w liściach, w razie potrzeby. Ułóż kształty liści wokół wewnętrznej krawędzi naczynia do pieczenia, tworząc ozdobną granicę na końcach kraty.
Ubij razem jajko i 1 łyżkę wody; umyj piecrust.
Piec w 425 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru.