Szef kuchni John ' s Macaroni and Cheese

Szef kuchni John ' s Macaroni and Cheese
Makaron i ser szefa kuchni Johna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, pieprz cayenne, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Szef kuchni John ' s Macaroni and Cheese, Kucharz Joe Pieczony makaron z serem, oraz Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Makaron ugotować, mieszając od czasu do czasu, aż makaron zostanie ugotowany, ale nadal lekko jędrny, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dobrze spuścić.
4
1/4 szklanki masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gdy masło zaczyna się spieniać i bąbelkować, wymieszać mąkę; gotować na średnim ogniu, aż mąka zacznie po prostu bladożółta, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj tymianek, pieprz cayenne i biały pieprz; gotować i mieszać jeszcze minutę, a następnie ubijać w 1 szklankę mleka, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Biały PieprzBiały Pieprz
TymianekTymianek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać pozostałe mleko i ponownie ubić. Przynieś SOS tylko na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Wymieszać w gałce muszkatołowej, sos Worcestershire, i sól; dusić na średnim ogniu, aż zgęstnieje, o 8 protokół, ubijanie często. Wyłączyć ogień, a następnie dodać 2 1/4 szklanki sera Cheddar; mieszać, aż stopi się i połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ser CheddarSer Cheddar
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać musztardę Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
9
Makaron przełożyć do naczynia żaroodpornego, następnie wlać sos serowy; wymieszać, aby dokładnie połączyć sos z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MakaronyMakarony
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
10
W małej miseczce wymieszać bułkę tartą panko i 1 łyżkę roztopionego masła, posypać okruchy makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Posypać pozostałe 3/4 szklanki sera Cheddar na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bułka tarta i polewa ser cheddar są złocisto brązowy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn