Szechuan Imbir Stir-Fry Z Makaronem Naleśnik
Imbir Szechuan Stir-Fry Z Makaronem naleśnik może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu stir-fry, olej roślinny, makaron jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Honey Ginger Chicken Noodle Stir-Fry, oraz Kurczak z makaronem ryżowym Stir-Fry z imbirem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 5 pierwszych składników; odstawić.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego w patelni nonstick 12-calowy lub wok na średnim ogniu.
Dodaj makaron, naciskając równomiernie na dno patelni. Gotować 8 protokół lub aż dno jest złoty i chrupiące. Ostrożnie odwróć na talerz; powrót do patelni, ostry bok do góry. Gotować 5 minut lub aż dno będzie złoty.
Ułożyć na półmisku i pokroić w 6 klinów. Przykryć i ogrzać.
Smażyć owoce morza i imbir w 1 łyżka oleju roślinnego i oleju chili na patelni 2 protokół; wyjąć z patelni.
Dodać pozostałe 1 łyżka oleju roślinnego, i stir-smażyć paprykę i strąki grochu 2 minut lub aż pieprz jest ostry-przetargu. Powrót owoce morza i mieszanka smażyć sos do patelni. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Łyżka na kliny makaronu, i podawać natychmiast.