Szczypiorkowo-cebulowe jajka zapiekane
Przepis szczypiorek i cebula Deviled jaj może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek i cebulę, mleko, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chive-Estragon Deviled Eggs, Śmietana, szczypiorek i jajka zapiekane boczkiem, oraz Potrójna Cebula Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, umieścić jaja w jednej warstwie; dodać wystarczająco zimnej wody, aby pokryć jaj o 1 cal. Rondel przykryć; podgrzać do wrzenia.
Wyjąć z ognia; odstawić na 15 minut.
Drenaż. Natychmiast umieść jaja w zimnej wodzie z kostkami lodu lub przeprowadź zimną wodę nad jajami, aż do całkowitego ostygnięcia.
Jajka obrać; pokroić na pół wzdłuż. Ostrożnie usunąć żółtka; umieścić w małej misce.
Dodać serek topiony, sól, mleko i musztardę; zacieru widelcem, aż dobrze wymieszane i gładkie. Łyżką lub wymieszać żółtko na białka.
Posypać papryką i szczypiorkiem.