Szałwiowe bochenki mięsne z indyka z sosem

Szałwiowe bochenki mięsne z indyka z sosem
Szałwiowe bochenki z mięsa indyczego z sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, jabłecznik, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szałwiowe bochenki z mięsa indyczego z cebulą i sosem jabłkowym, Mini Bochenki Mięsne Z Indyka, oraz Indycze Mini Bochenki Mięsne.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spryskać patelnię brojlerów sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać indyka, jabłko, bułka tarta, szałwia, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Kształt mieszanka do 6 owalnych chlebów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Bułka TartaBułka Tarta
PieprzPieprz
Cała TurcjaCała Turcja
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce na patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 25 minut lub aż termometr mięsa włożony do środka bochenków odczyta 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, podgrzewać cydr i bulion do wrzenia; gotować około 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki. W dużej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu; dodać cebulę. Gotować 10 minut, często mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy; odstawić. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, wodę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli trzepaczką; dodaj do zredukowanej mieszaniny cydru, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
BulionBulion
CydrCydr
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Bochenki mięsne podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn