Szałwiowe bochenki mięsne z indyka z sosem

Szałwiowe bochenki z mięsa indyczego z sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, jabłecznik, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szałwiowe bochenki z mięsa indyczego z cebulą i sosem jabłkowym, Mini Bochenki Mięsne Z Indyka, oraz Indycze Mini Bochenki Mięsne.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spryskać patelnię brojlerów sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać indyka, jabłko, bułka tarta, szałwia, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Kształt mieszanka do 6 owalnych chlebów.
Piec 25 minut lub aż termometr mięsa włożony do środka bochenków odczyta 74°.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, podgrzewać cydr i bulion do wrzenia; gotować około 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki. W dużej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu; dodać cebulę. Gotować 10 minut, często mieszając, aż złoty kolor będzie brązowy; odstawić. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, wodę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli trzepaczką; dodaj do zredukowanej mieszaniny cydru, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z cebulą.
Bochenki mięsne podawać z sosem.