Szałwia-Grillowany Bakłażan

Szałwia-Grillowany bakłażan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 37 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, masło szałwiowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem, oraz Grillowany Bakłażan Z Octem Balsamicznym, Fetą I Grillowaną Bagietką.
Instrukcje
Pokrój bakłażana w poprzek na plastry 1/2 cala; posypać ścięte boki solą.
Umieścić w jednej warstwie na ręcznikach papierowych; odstawić 1 godzinę.
Bakłażan opłukać wodą i osuszyć. Ułóż w jednej warstwie w lekko nasmarowanym koszu grillowym.
Roztopić masło szałwiowe w małym rondlu na małym ogniu; wymieszać z pieprzem.
Gotować, przykryte pokrywą grilla, na średnio rozgrzanych węglach (od 350 do 40
12 do 15 minut lub do lekko rumiane, obracając i szczotkowanie z roztopionym masłem mieszaniny.